За тези от Вас, които търсят бърз и икономичен начин за изграждане на свой дом, ние предлагаме сглобяеми къщи, които са не само бързи за монтаж, но и икономични в поддръжката. Нашите сглобяеми къщи са проектирани да бъдат съвместими с различни архитектурни идeи и са в хармония с околната среда.

Най-голямото предимство на нашите сглобяеми къщи е тяхната устойчивост на земетресения, благодарение на поцинкованите стоманени конструкции. Те са лесни за модификация и персонализация, позволявайки ви да превърнете дома си в мечтаното жилище.

Нашите сглобяеми къщи са енергоспестяващи, сигурни и издръжливи, предлагайки пълна свобода за архитектурни решения и различни варианти за топлоизолация. Те съчетават най-добрите характеристики на строителната технология на конкурентни цени. Изградени са от висококачествени материали, съобразени с европейските стандарти.

Строителството на  сглобяеми къщи е значително по-бързо и по-икономично, като освен това предлага изключителна устойчивост на земетресения и огън. Сглобяемите къщи от поцинкована стомана могат да бъдат изградени на всякакъв вид терен и могат да включват до 4 етажа.

Всеки наш клиент получава подробна и персонализирана оферта, като предлагаме и консултации за оптимизиране на модела спрямо началния бюджет и идейния проект. Ние  ще направим процеса на изграждане на вашия дом бърз, лесен и икономически изгоден.