Саниране и Топлоизолационни системи - Вашето решение за ефективност и комфорт

Ние сме вашият надежден партньор в сферата на отоплението и охлаждането, предлагайки висококачествени продукти и услуги, съчетани с години опит и експертиза. Независимо дали сте собственик на жилище, администратор на сграда или инженер, ние имаме решения, които ще отговорят на вашите нужди.

Цени на топлоизолационни системи

Саниране и топлоизолации - Варна

Топлоизолационна система Баумит Стар (Baumit Star) - 10 см.

ГАРАНЦИЯ 10 г.

Цена-119 лева /м2 с ддс

Да се заложи на сигурността. Това вероятно е желанието на всеки строител. С помощта на топлоизолационната система БаумитСтар (Baumit Star), Вие инвестирате в безгрижно бъдеще. Топлоизолационната система Стар обединява дългогодишния опит на Баумит в тази област. Хармоничното свързване на приятния вътрешен климат със сигурността води до повишаване на качеството на живот в жилищните сгради, офисите и други обекти. Системата Баумит Стар (Baumit Star) увеличава стойността на всяка сграда. Независимо дали става въпрос за нова сграда или за реновиране: сертифицираната и сигурна система на Баумит обединява традициите и иновациите със сигурността.

Топлоизолационни системи и саниране - Варна

Топлоизолационна система Баумит опън (Baumit open) - 10 см.

ГАРАНЦИЯ 15 г.

Цена - 139 лева /м2 с ддс

Топлоизолацията играе важна роля в осигуряването на комфортен живот и здравословен климат в дома. Правилно изолираната къща осигурява уютна топлина през зимата и защита от горещината през лятото, балансирайки вътрешния климат през цялата година без големи колебания. Силно паропропусклива топлоизолационна система Оптимален климат в дома за по-голям комфорт Изолация за всяка фасада - на нова сграда или реновиране.

Топлоизолации и саниране - Варна

Топлоизолационна система Баумит ДуоТоп (Baumit DuoTop) - 10 см.

ГАРАНЦИЯ 5 г.

Цена - 89 лева /м2 с ддс

Пастообразно крайно покритие Пастообразна мазилка на основа изкуствени смоли в структури К1.5 и R2, за външно полагане. ДуоТоп се произвежда в цветове от каталога LIfe, завършващи на 6, 7, 8 и 9 (общо 380 цвята). Еластична Водоотблъскваща Изгодна

Защо Избирате Топлоизолационни Системи от Нас?

Иновативност и Качество

Нашите продукти са изградени с използване на най-новите технологии и материали, които гарантират ефективност и дълготрайност. Разчитайте на нас, когато става въпрос за най-доброто в областта на топлоизолацията.

Енергийна Ефективност

Инвестирането в нашите топлоизолационни системи ви помага да намалите енергийните разходи във вашия дом или сграда. Ние сме пределно убедени, че ефективната топлоизолация е ключът към икономия и устойчивост.

Персонализирани Решения

Ние разбираме, че всеки проект е уникален. Екипът ни от специалисти ще ви помогне да изберете най-подходящата топлоизолационна система за вашите нужди и бюджет.

Професионално Обслужване

Нашата компания се гордее с отличното си обслужване. От първия контакт до завършването на проекта, ние сме тук, за да ви подкрепим и съдействаме във всеки етап.

Нашите топлоизолационни услуги

Стремим се да направим вашата сграда по-ефективна и устойчива на климатичните влияния. Вярваме, че качествената топлоизолация е пътят към по-добро бъдеще.

адрес

Гр.Варна, пазара зад Мебелна палата "Лазур", до офиса на Еконт

поща

smrvarna8381@gmail.com

Телефони

0895 294 846
0898 704 056