Вътрешни довършителни ремонти на къщи, апартаменти и офиси

Поставяне на гипсокартон на стени и тавани
Системи за сухо строителство.
Изграждане на преградни ,стени, предстенни обшивки,тавани,куфари,скрити осветления и фигури и от гипсoкартон.Изграждане на растерни тавани и пвц ламперия.Монтаж на сухи и двойни подове.

Промоция на топ цена!!! Доставка и монтаж на предстенна обшивка по система Кнауф. ЦЕНА 49,99 лв/м2
В цената са включени труд и материали.

Цялостен Ремонт на бани
Системи за облицовки и настилки.
Изграждане на подови и стенни облицовки от фаянс,теракота и гранитогрес.Лепене на фасадни плочи,каменни подпрозоречни первази,лепене на варовиков и изкуствен камък

Промоция на топ цена!!! Монтаж на Подова настилка от гранитогрес с включено флексово лепило и фугираща смес с марка "БАУМИТ".
Цена 69,99 лв/м2
В цената са включени труд и материали (без гранитогрес)

Финни гипсови шпакловки боядисване с латекс
Системи за полагане на гипсови шпакловки и декоративни покрития.
Полагане на гипсови и акрилни шпакловки.Полагане на грундове за различни цели.Полагане на декоративни и латексови бои.Направа на венециански и декоративни мазилки по стени, тавани и подове.

Промоция на топ цена!!! Доставка и полагане на латексова декоративна боя 320 цвята с марка ХЕЛИОС.
Цена 14,99 лв/м2
В цената са включени труд и материали.

Защо да изберете нас? Ние сме млада креативна компания, която има за цел да предложи перфектно качество на достъпна цена.

Иновативност и Качество

Продуктите, които използваме са в крак с най-новите технологии, които гарантират ефективност и дълготрайност. Разчитайте на нас, когато става въпрос за най-доброто в областта на интериорните решения.

Енергийна Ефективност

Инвестирането в системи за сухо строителство ви дава гаранция, че ще намалите енергийните разходи във вашия дом или сграда. Ние сме убедени, че изграждането на стени или тавани от гипсокартонни плоскости с подходящата монерална или каменна вата е ключът към икономия и устойчивост.

Персонализирани Решения

Ние разбираме, че всеки проект е уникален. Екипът ни от специалисти ще ви помогне да изберете най-подходящата подова или стенна облицовка от гранитогрес или фаянс ,както и подходящия размер , така и модел.

Професионално Обслужване

Нашата компания се гордее с отличното си обслужване. От първия контакт до завършването на проекта, ние сме тук, за да ви подкрепим и съдействаме във всеки етап.